Treaba trebuie facuta bine, oriunde, oricand, nu conteaza cat de mica sau mare este lucrarea”.

La orice tip de lucrare noi ne dam interesul sa fie de calitate, astfel clientul nostru este multumit si ne va atrage la randul lui alti clienti care vor fi si ei la randul lor multumiti.

Datorita experientei noastre dar si nivelului de profesionalism de care echipele noastre dau dovada, segmentul calitate poate fi dus pana la maxim.

Noi suntem profesionistii de care aveti nevoie!

Suntem specializati in comercializarea si montajul unei game variate de materiale pentru invelitori, precum si a materialelor complementare reusind sa satisfaca practic orice cerinta in domeniul acoperisurilor. Experienta vasta a fiecarui angajat, capatata de-a lungul timpului in domeniul invelitorilor , face ca astazi sa va putem oferi siguranta maxima in montajul acoperisulrilor de calitate. In aproape 25 de ANI de activitate avem realizate o gama vasta de lucrari in domeniul acoperisurilor. Ne ocupam cu tot ceea ce inseamna monataj de invelitoare(oferim consultanta si solutia tehnica, achizitie materiale, prelucrare accesorii, transport si montaj).


Obiectivul noastru este ca toti clientii sa fie multumiti si sa colaboram ca profesionistii. Comercializam si montam doar produse certificate, testate si de cea mai  inalta calitate. De aceea, chiar daca este vorba de o reparatie de acoperis, noi va sfatuim sa lucrati doar cu personal calificat si cu materiale de calitate pentru o durabilitate maxima a lucrarii efectuate.

Obiectul nostru de activitate lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii Societatea, certificata , are ca obiectiv colaborarea cu Persoane Fizice, Societati Comerciale si Asociatii de Proprietari pentru: constructii de acoperisuri pe structura de dulgherie. Daca nu aveti proiect ne ocupam si de partea de proiectare si toate avizele necesare autorizarii lucrarii.

Firma noastra executa lucrari de modificare a acoperisurilor de orice tip, montare jgheaburi si burlane, reparare a acoperisurilor de bloc sau de casa, hidroizolatii/izolatii la acoperisurile de bloc sau hale industriale, hidroizolatii cu membrana la cald, hidroizolatii industriale. Mentenanta intretinere si reparatii la acoperisele industriale, hale productie, hale depozitare, institutii publice sau sedii de firma.

Disponibilitate in toate orasele din judetele din Romania: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea.